Joppiesaus
Joppiesaus, de favoriete saus bij friet en borrelhapjes. Aanvallen maar!
Aan de slag
Rasp de sjalot. Meng met de mayonaise, kerrie, paprikapoeder en ketchup tot een saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
variatietipJe kunt de ketchup ook vervangen door currysaus
variatietipVoor een pittige kick in de saus kun je wat cayennepeper toevoegen.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Joppiesaus
Joppiesaus, de favoriete saus bij friet en borrelhapjes. Aanvallen maar!
bijgerecht
null porties
215 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de sjalot. Meng met de mayonaise, kerrie, paprikapoeder en ketchup tot een saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
variatietip:
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sjalot
200 ml mayonaise
½ el kerriepoeder
1 tl milde paprikapoeder
3 el ketchup