Broodje met oude kaas, gemarineerde ui en veldsla
Upgrade je broodje kaas voor lunch met gemarineerde ui.
Aan de slag
Snijd de ui in flinterdunne halve ringen en schep om met de granaatappelmelasse.
Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helften met de mayonaise en beleg achtereenvolgens met de kaas, gemarineerde ui en de veldsla. Dek af met de bovenste helften.
Broodje met oude kaas, gemarineerde ui en veldsla
Upgrade je broodje kaas voor lunch met gemarineerde ui.
null personen
400 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in flinterdunne halve ringen en schep om met de granaatappelmelasse.
Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helften met de mayonaise en beleg achtereenvolgens met de kaas, gemarineerde ui en de veldsla. Dek af met de bovenste helften.
variatietip:
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
2 el granaatappelmelasse
2 meergranentriangels
1 el mayonaise
2 plakjes Zaanlander oud 48+
25 g veldsla