Speltbrood met brie, rauwkost en gemarineerde rode ui
Beleggen, in de broodtrommel en erop uit! Dit speltbrood met brie is lekker voor onderweg.
Aan de slag
Snijd de ui in dunne halve ringen, doe in een kom en giet de azijn erover. Laat 10 min. staan. Schep halverwege om.
Snijd ondertussen de tomaten en komkommer in plakjes van een ½ cm. Snijd de brie in plakken van een ½ cm.
Laat de ui uitlekken. Bestrijk het brood met de groentespread en beleg de helft van de sneetjes brood achtereenvolgens met de brie, komkommer, sla, tomaat en ui. Dek af met de rest van de sneetjes brood, druk voorzichtig aan en halveer. De sandwich mag goed gevuld zijn.
Speltbrood met brie, rauwkost en gemarineerde rode ui
Beleggen, in de broodtrommel en erop uit! Dit speltbrood met brie is lekker voor onderweg.
null personen
435 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in dunne halve ringen, doe in een kom en giet de azijn erover. Laat 10 min. staan. Schep halverwege om.
Snijd ondertussen de tomaten en komkommer in plakjes van een ½ cm. Snijd de brie in plakken van een ½ cm.
Laat de ui uitlekken. Bestrijk het brood met de groentespread en beleg de helft van de sneetjes brood achtereenvolgens met de brie, komkommer, sla, tomaat en ui. Dek af met de rest van de sneetjes brood, druk voorzichtig aan en halveer. De sandwich mag goed gevuld zijn.
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode ui
50 ml appelciderazijn
300 g trostomaten
½ komkommer
200 g brie 60+
8 sneetjes stevig speltbrood
8 el verse groentespread gegrilde paprika
50 g veldsla