Broodje brie
Met zoetzure augurk en scherpe mosterd.
Aan de slag
Meng in een kommetje de boter en de mosterd met een vork. Snijd het stokbrood aan een kant in de lengte open. Bestrijk de snijvlakken met de mosterdboter. Snijd de brie in lange plakken, de augurken in schuine plakes en de tomaten in 8 partjes. Beleg het stokbrood met de sla, brie, augurk en tomaat. Snijd het stokbrood in 4 gelijke stukken.
Broodje brie
Met zoetzure augurk en scherpe mosterd.
null personen
450 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Meng in een kommetje de boter en de mosterd met een vork. Snijd het stokbrood aan een kant in de lengte open. Bestrijk de snijvlakken met de mosterdboter. Snijd de brie in lange plakken, de augurken in schuine plakes en de tomaten in 8 partjes. Beleg het stokbrood met de sla, brie, augurk en tomaat. Snijd het stokbrood in 4 gelijke stukken.
bereidingstip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
30 g zachte boter
1 el dijonmosterd
1 vers stokbrood
25 g krulslamelange
200 g roombrie
2 zoetzure augurken
2 tomaten