Croissant brie
Aan de slag
Snijd de croissants doormidden en besmeer de binnenkant met de olijventapenade.
Leg een blaadje sla en een plak cervelaat op de onderste helft van de croissant, verdeel de brie erover en dek af met de bovenste helft.
algemeenU kunt de croissants maximaal 4 uur van tevoren maken. Bewaar tot
gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.
Croissant brie
null personen
370 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de croissants doormidden en besmeer de binnenkant met de olijventapenade.
Leg een blaadje sla en een plak cervelaat op de onderste helft van de croissant, verdeel de brie erover en dek af met de bovenste helft.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 croissants
4 el groene olijventapenade
4 blaadjes kropsla
4 plakken cervelaat
½ stukje roombrie