Croissant met kastanjechampignons
bewaar
bewaar

Croissant met kastanjechampignons

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Paddestoelen in 4 à 5 minuten bruin bakken, vocht laten verdampen. Madeira en slagroom erdoor roeren, aan de kook brengen en ca. 1 minuut zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Croissants in lengte opensnijden. Croissants vullen met paddestoelen en in midden van oven ca. 6 minuten verwarmen. Sla over vier borden verdelen. Gevulde croissants erop leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Croissant met kastanjechampignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig