Croissantje ragout
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten. Champignons in ca. 4 minuten bakken. Ragout toevoegen en meeverwarmen. Croissants afbakken in oven. Ragout op smaak brengen met zout en peper. Croissants opensnijden en op vier borden leggen. Ragout op onderste helft van croissants scheppen en bieslook erboven fijn knippen. Bovenste helft erop leggen.
Croissantje ragout
hoofdgerecht
null personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten. Champignons in ca. 4 minuten bakken. Ragout toevoegen en meeverwarmen. Croissants afbakken in oven. Ragout op smaak brengen met zout en peper. Croissants opensnijden en op vier borden leggen. Ragout op onderste helft van croissants scheppen en bieslook erboven fijn knippen. Bovenste helft erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak voorgebakken croissants
1 bakje champignons
2 eetlepels boter of margarine
1 blikje kalfsragout
½ zakje verse bieslook