Ragout met tuinkruiden
Aan de slag
Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Eieren in ca. 7 minuten hard koken. In pan boter smelten. Bloem erdoor roeren tot bal ontstaat. Melk en 150 ml water beetje bij beetje toevoegen en blijven roeren tot gebonden saus ontstaat. Intussen spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bouillontablet toevoegen aan saus en erin oplossen. Eieren pellen en in stukken snijden. Eieren en Italiaanse kruiden aan saus toevoegen. Tarly serveren met ragout en spinazie.
Ragout met tuinkruiden
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Eieren in ca. 7 minuten hard koken. In pan boter smelten. Bloem erdoor roeren tot bal ontstaat. Melk en 150 ml water beetje bij beetje toevoegen en blijven roeren tot gebonden saus ontstaat. Intussen spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bouillontablet toevoegen aan saus en erin oplossen. Eieren pellen en in stukken snijden. Eieren en Italiaanse kruiden aan saus toevoegen. Tarly serveren met ragout en spinazie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak Tarly
1 doosje graseieren
50 g boter of margarine
50 g bloem
300 ml melk
1 kruidenbouillontablet
600 g bladspinazie
1 pakje Italiaanse kruiden