Kruidenpannenkoek
bewaar
bewaar

Kruidenpannenkoek

40 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Boven kom bloem zeven. Eieren, melk, zout en peper toevoegen en tot glad beslag kloppen. Kruidenblaadjes van takjes rissen en fijnhakken. Helft van kruiden door beslag roeren. Courgette wassen en met kaasschaaf in lange dunne repen schaven. Wortel schillen en met kaasschaaf in lange dunne repen schaven. In roerbakpan 1 eetlepel boter verwarmen. Knoflook pellen en erboven pan uitpersen. Courgette en wortel toevoegen en al omscheppend in ca. 3 minuten zachtjes bakken. Rest van kruiden erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper en rest van kruiden. Groenten afgedekt warm houden. Intussen in koekenpan met anti-aanbaklaag 1/2 eetlepel boter verhitten. Helft van beslag over panbodem laten uitvloeien. Bakken tot bovenkant droog is, pannenkoek keren en onderkant goudbruin bakken. Op zelfde manier nog 1 pannenkoek bakken. Pannenkoeken op twee borden laten glijden. Courgette en wortel in midden scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kruidenpannenkoek

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig