Chocosmulrol
Aan de slag
Doe de bloem en het zout in een kom. Schenk de melk er langzaam bij terwijl je met een garde of mixer klopt. Zo krijg je een glad beslag. Breek de eieren een voor een boven een apart schaaltje. Zorg dat er geen stukjes eierschaal bij zitten. Klop de eieren door het beslag.
Smelt een klontje boter in de koekenpan. Schep met een juslepel 1/6 deel van het beslag in de pan. Bak het flensje aan beide kanten bruin en gaar. Bak zo ook de andere 5 flensjes.
Laat de flensjes afkoelen. Leg 3 flensjes op een rijtje op het aanrecht. Zorg dat ze half op elkaar liggen. Besmeer de flensjes met de witte chocoladepasta. Strooi de M&M's erover. Leg de andere 3 flensjes op dezelfde manier erop. Besmeer ze met de melkchocoladepasta. Rol de flensjes op. Verpak de rol in plasticfolie en laat hem in ongeveer 45 minuten in de koelkast koud worden.
Haal de plasticfolie eraf. Snij de flensjesrol met een scherp mes in 6 plakken en leg deze op zes bordjes.
Chocosmulrol
nagerecht
null personen
425 kcal
15 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Doe de bloem en het zout in een kom. Schenk de melk er langzaam bij terwijl je met een garde of mixer klopt. Zo krijg je een glad beslag. Breek de eieren een voor een boven een apart schaaltje. Zorg dat er geen stukjes eierschaal bij zitten. Klop de eieren door het beslag.
Smelt een klontje boter in de koekenpan. Schep met een juslepel 1/6 deel van het beslag in de pan. Bak het flensje aan beide kanten bruin en gaar. Bak zo ook de andere 5 flensjes.
Laat de flensjes afkoelen. Leg 3 flensjes op een rijtje op het aanrecht. Zorg dat ze half op elkaar liggen. Besmeer de flensjes met de witte chocoladepasta. Strooi de M&M's erover. Leg de andere 3 flensjes op dezelfde manier erop. Besmeer ze met de melkchocoladepasta. Rol de flensjes op. Verpak de rol in plasticfolie en laat hem in ongeveer 45 minuten in de koelkast koud worden.
Haal de plasticfolie eraf. Snij de flensjesrol met een scherp mes in 6 plakken en leg deze op zes bordjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g bloem
0 mespuntje zout
200 ml halfvolle melk
2 eieren (M)
1½ eetlepel boter of margarine
100 g chocoladepasta wit
3 buisjes mini M&M's
100 g chocoladepasta melk
Dit heb je nodig
plasticfolie
garde
koekenpan met antiaanbaklaag doorsnede 20 cm