Mediterrane 'burgers'
Aan de slag
Oven voorverwarmen en ciabatta's afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten en hamburgers in ca. 6 minuten bruin en gaar bakken. Hamburgers uit pan nemen en warmhouden. In rest van braadvet uienringen in ca. 3 minuten glazig bakken. Ratatouille toevoegen en meeverwarmen. Ciabatta's halveren en opensnijden. Helften besmeren met kruidenketchup. Beleggen met hamburgers en groentemengsel. Bestrooien met kaas en dichtklappen.
Mediterrane 'burgers'
hoofdgerecht
null personen
750 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen en ciabatta's afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten en hamburgers in ca. 6 minuten bruin en gaar bakken. Hamburgers uit pan nemen en warmhouden. In rest van braadvet uienringen in ca. 3 minuten glazig bakken. Ratatouille toevoegen en meeverwarmen. Ciabatta's halveren en opensnijden. Helften besmeren met kruidenketchup. Beleggen met hamburgers en groentemengsel. Bestrooien met kaas en dichtklappen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 voorgebakken ciabatta's
2 uien
4 eetlepels boter of margarine
4 vegetarische hamburgers
1 blik ratatouille niçoise
8 eetlepels curry kruidenketchup
100 g gemalen oude kaas