Risotto met broccoliburger
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten. Ui en roerbakmix ca. 3 minuten fruiten. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten al omroerend bakken tot korrels glanzen. Bouillon maken van 7,5 dl warm water en bouillontablet. Bouillon bij rijst voegen en aan kook brengen. Rijst onafgedekt zachtjes koken tot vocht bijna is opgenomen. Intussen rest van boter in koekenpan verhitten. Broccoliburgers in ca. 4-6 minuten gaar bakken, af en toe keren. Peterselie fijnhakken. Kaas door risotto roeren en garneren met peterselie. Risotto serveren met broccoliburgers.
Risotto met broccoliburger
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten. Ui en roerbakmix ca. 3 minuten fruiten. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten al omroerend bakken tot korrels glanzen. Bouillon maken van 7,5 dl warm water en bouillontablet. Bouillon bij rijst voegen en aan kook brengen. Rijst onafgedekt zachtjes koken tot vocht bijna is opgenomen. Intussen rest van boter in koekenpan verhitten. Broccoliburgers in ca. 4-6 minuten gaar bakken, af en toe keren. Peterselie fijnhakken. Kaas door risotto roeren en garneren met peterselie. Risotto serveren met broccoliburgers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
50 g boter of margarine
1 zak roerbakmix
250 g risottorijst
1 groentebouillontablet
2 schaaltjes Tivall broccoliburgers
½ zakje verse peterselie
75 g gemalen oude kaas