Risotto met broccoliburger
bewaar
bewaar

Risotto met broccoliburger

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. In pan met dikke bodem 25 g boter verhitten. Ui en roerbakmix ca. 3 minuten fruiten. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten al omroerend bakken tot korrels glanzen. Bouillon maken van 7,5 dl warm water en bouillontablet. Bouillon bij rijst voegen en aan kook brengen. Rijst onafgedekt zachtjes koken tot vocht bijna is opgenomen. Intussen rest van boter in koekenpan verhitten. Broccoliburgers in ca. 4-6 minuten gaar bakken, af en toe keren. Peterselie fijnhakken. Kaas door risotto roeren en garneren met peterselie. Risotto serveren met broccoliburgers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Risotto met broccoliburger

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig