Mediterrane burgers
Aan de slag
In wok of braadpan helft van boter verhitten. Groentemix ca. 5 minuten roerbakken, bestrooien met zout en peper. Tartaartjes plat slaan en bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan rest van boter verhitten (of grillpan gebruiken). Tartaartjes in ca. 2 minuten bakken (halverwege keren). Intussen friséesla mengen met helft van veldsla en dressing. Bollen halveren en beleggen met rest van veldsla. Tartaartjes op veldsla leggen, groentemix erop scheppen en cocktailsaus erover verdelen. Afdekken met bovenste helft van bollen. Serveren met friséesalade.
Mediterrane burgers
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In wok of braadpan helft van boter verhitten. Groentemix ca. 5 minuten roerbakken, bestrooien met zout en peper. Tartaartjes plat slaan en bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan rest van boter verhitten (of grillpan gebruiken). Tartaartjes in ca. 2 minuten bakken (halverwege keren). Intussen friséesla mengen met helft van veldsla en dressing. Bollen halveren en beleggen met rest van veldsla. Tartaartjes op veldsla leggen, groentemix erop scheppen en cocktailsaus erover verdelen. Afdekken met bovenste helft van bollen. Serveren met friséesalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eetlepels boter of margarine
1 zakje Italiaanse groentemix
4 tartaartjes
1 zak friséesla
1 zak veldsla
4 eetlepels sladressing naturel
4 Italiaanse bollen
6 eetlepels cocktailsaus