Mosterd-visragout
Aan de slag
Sjalotjes schoonmaken en snipperen. In pan boter verhitten. Sjalotjes ca. 2 minuten fruiten. Roodbaars in stukjes snijden en bestrooien met zout, peper en bloem. Roodbaars ca. 3 minuten meebakken. Crème fraîche en mosterd toevoegen en tegen de kook aanbrengen. Saus ca. 4 minuten zachtjes verwarmen. Intussen worteltjes in ca. 5 minuten beetgaar koken. Ragout op smaak brengen met zout en peper. Italiaanse bollen opensnijden. Ragout erover verdelen. Serveren met gekookte worteltjes.
Mosterd-visragout
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Sjalotjes schoonmaken en snipperen. In pan boter verhitten. Sjalotjes ca. 2 minuten fruiten. Roodbaars in stukjes snijden en bestrooien met zout, peper en bloem. Roodbaars ca. 3 minuten meebakken. Crème fraîche en mosterd toevoegen en tegen de kook aanbrengen. Saus ca. 4 minuten zachtjes verwarmen. Intussen worteltjes in ca. 5 minuten beetgaar koken. Ragout op smaak brengen met zout en peper. Italiaanse bollen opensnijden. Ragout erover verdelen. Serveren met gekookte worteltjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 sjalotjes
2 eetlepels boter of margarine
2 schaaltjes roodbaarsfilet
4 eetlepels bloem
2 bekertjes crème fraîche
4 eetlepels Zaanse mosterd
2 zakken miniworteltjes
4 Italiaanse bollen