Mosterd-vissoep
Aan de slag
Roodbaars in reepjes snijden. Sjalot pellen en snipperen. In pan boter verhitten en sjalot 1 min. fruiten. Mosterd en roodbaars toevoegen en even meesmoren. Soep en 100 ml water toevoegen en langzaam tegen de kook aanbrengen. Soep 3 min. verhitten tot vis gaar is. Soep in 4 kommen scheppen. In elke kom 1 lepel crème fraîche scheppen en met bieslook bestrooien.
Mosterd-vissoep
voorgerecht
null personen
250 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Roodbaars in reepjes snijden. Sjalot pellen en snipperen. In pan boter verhitten en sjalot 1 min. fruiten. Mosterd en roodbaars toevoegen en even meesmoren. Soep en 100 ml water toevoegen en langzaam tegen de kook aanbrengen. Soep 3 min. verhitten tot vis gaar is. Soep in 4 kommen scheppen. In elke kom 1 lepel crème fraîche scheppen en met bieslook bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g roodbaarsfilet
2 sjalotjes
1 eetlepel boter
3 eetlepels Dijon mosterd
1 blik vissoep room
4 eetlepels crème fraîche
1 bakje verse bieslook