Fris gevulde bol met tonijn
Aan de slag
Bollen overlangs in 3 plakken snijden. Tomaten wassen en in dunne plakken snijden. Boter losroeren met kappertjes. Onderste plakken brood besmeren met kappertjesboter en beleggen met tomaat. Afdekken met brood. Daarop komkommersalade en tonijnstukjes verdelen. Afdekken met bovenkant broodbol. Sla mengen met dressing. Bollen serveren met sla.
Fris gevulde bol met tonijn
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bollen overlangs in 3 plakken snijden. Tomaten wassen en in dunne plakken snijden. Boter losroeren met kappertjes. Onderste plakken brood besmeren met kappertjesboter en beleggen met tomaat. Afdekken met brood. Daarop komkommersalade en tonijnstukjes verdelen. Afdekken met bovenkant broodbol. Sla mengen met dressing. Bollen serveren met sla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 Italiaanse bollen
2 vleestomaten
40 g smeerboter of margarine
2 eetlepels kappertjes
1 bakje komkommersalade
3 pakjes tonijnstukjes
1 zak gemengde sla
4 eetlepels sladressing yoghurt