Gevulde Italiaanse bollen
Aan de slag
Eieren in ca. 7 minuten hard koken, laten afkoelen, pellen en in plakjes snijden. Kap van bollen snijden. Binnenzijde van bollen licht uithollen tot ca. 2 cm van rand. Tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in plakken snijden. Avocado schillen en vruchtvlees in plakken snijden. Helft van sandwichspread in bollen smeren. Rucola, kipfilet, ei, tomaten en avocado erover verdelen. Rest van sandwich-spread erover verdelen en afdekken met kapjes brood.
Gevulde Italiaanse bollen
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Eieren in ca. 7 minuten hard koken, laten afkoelen, pellen en in plakjes snijden. Kap van bollen snijden. Binnenzijde van bollen licht uithollen tot ca. 2 cm van rand. Tomaten wassen, kroontjes verwijderen en in plakken snijden. Avocado schillen en vruchtvlees in plakken snijden. Helft van sandwichspread in bollen smeren. Rucola, kipfilet, ei, tomaten en avocado erover verdelen. Rest van sandwich-spread erover verdelen en afdekken met kapjes brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eieren (M)
4 grote Italiaanse bollen
2 vleestomaten
1 avocado
8 eetlepels sandwichspread naturel
1 bakje rucolasla
250 g gebraden kipfilet (vleeswaren)