Gevulde Italiaanse bollen
Aan de slag
Bovenste kapjes van Italiaanse bollen snijden en broodjes beetje uithollen. In koekenpan olie verhitten en paprika-ui-mix ca. 1 minuut bakken. Gehakt en Italiaanse kruiden toevoegen en geheel al omscheppend bakken tot gehakt rul en bruin is. Gehaktmengsel op smaak brengen met zout. Rucola in holtes van broodjes doen en gehaktmengsel erover verdelen. Kapjes brood erop leggen.
Gevulde Italiaanse bollen
hoofdgerecht
null personen
805 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bovenste kapjes van Italiaanse bollen snijden en broodjes beetje uithollen. In koekenpan olie verhitten en paprika-ui-mix ca. 1 minuut bakken. Gehakt en Italiaanse kruiden toevoegen en geheel al omscheppend bakken tot gehakt rul en bruin is. Gehaktmengsel op smaak brengen met zout. Rucola in holtes van broodjes doen en gehaktmengsel erover verdelen. Kapjes brood erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 Italiaanse bollen
1 eetlepel olijfolie
1 bakje paprika-ui-mix
100 g rundergehakt
2 theelepels Italiaanse keukenkruiden
0 zout
1 zakje rucola