Tomaatciabatta met Italiaanse worst
De lekkerste Italiaanse smaken in één gerecht.
Aan de slag
Verwarm de ovengrill voor. Halveer de ciabatta's in de lengte. Leg de helften op de bakplaat. Besprenkel de helften met 2 el olie. Rooster het brood in ca. 4 min. krokant in de oven.
Snijd ondertussen de uien in ringen en de knoflook in plakjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 5 min. op laag vuur. Snijd ondertussen de tomaten in plakken en verwarm de worsten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze in schuine plakjes.
Leg het brood op de borden. Verdeel de tomaat, ui, plakjes worst en rucola erover. Bestrooi met peper.
Snijden
Instructievideo - 02:22 min.
Tomaatciabatta met Italiaanse worst
De lekkerste Italiaanse smaken in één gerecht.
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
15 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de ovengrill voor. Halveer de ciabatta's in de lengte. Leg de helften op de bakplaat. Besprenkel de helften met 2 el olie. Rooster het brood in ca. 4 min. krokant in de oven.
Snijd ondertussen de uien in ringen en de knoflook in plakjes. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 5 min. op laag vuur. Snijd ondertussen de tomaten in plakken en verwarm de worsten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze in schuine plakjes.
Leg het brood op de borden. Verdeel de tomaat, ui, plakjes worst en rucola erover. Bestrooi met peper.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 ciabatta afbakbrood
4 el traditionele olijfolie
2 uien
2 tenen knoflook
10 Tasty Tom trostomaten
220 g Italiaanse borrelworst
75 g rucola