Snel roerei op volkorentoast met tomaat, rode ui en bieslook
bewaar
bewaar

Snel roerei op volkorentoast met tomaat, rode ui en bieslook

Een razendsnel roerei betekent heel snel genieten aan tafel. Serveer 'm op volkorentoast met tomaat, rode ui en bieslook voor een succesvolle lunch.

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de halve rode ui in halve ringen. Snijd grote tomaten eventueel doormidden.

Verhit de olie in een ruime koekenpan op middelhoog vuur en roerbak de rode ui 2 min. Voeg de picadillo en de tomaten toe en bak nog 2 min. Breek ondertussen de eieren boven een kom en klop ze kort los met een vork. Het wit en geel hoeven niet helemaal te worden gemengd.

Smelt de boter op middelhoog vuur in een koekenpan met antiaanbaklaag. Schenk het ei in de pan, zet het vuur laag en roer ca. 2 min., zodat het ei niet aan de pan gaat kleven. Zet het vuur uit als het ei half gestold is. Door de warmte van de pan gaart het ei verder. Blijf nog 1 min. roeren. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de bieslook fijn. Rooster het brood in de broodrooster.

Leg de toast op borden, schep het roerei erop en verdeel de tomaten erover. Bestrooi met de bieslook.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snel roerei op volkorentoast met tomaat, rode ui en bieslook

Een razendsnel roerei betekent heel snel genieten aan tafel. Serveer 'm op volkorentoast met tomaat, rode ui en bieslook voor een succesvolle lunch.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig