Roerei met romaatjes op toast
Geen betere start van je dag dan met deze Britse klassieker mét kaas!
Aan de slag
Halveer de romaatjes. Verhit de boter in een grote koekenpan en bak de romaatjes 4 min. op de snijkant. Bestrooi met peper en eventueel zout en doe in een kommetje. Rasp de kaas. Roer in een kom de eieren los met de melk en kaas. Breng op smaak met peper. Snijd de bieslook fijn en houd apart. Snijd het brood in 8 sneetjes.
Rooster het brood in de broodrooster. Verhit ondertussen de rest van de boter in de koekenpan en schenk het eimengsel erin. Roer rustig met een spatel en laat in 4 min. stollen tot een smeuïge massa. Verdeel de romaatjes en het roerei over de toast en bestrooi met de bieslook.
Roerei maken
Instructievideo - 01:12 min.
Roerei met romaatjes op toast
Geen betere start van je dag dan met deze Britse klassieker mét kaas!
null personen
500 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de romaatjes. Verhit de boter in een grote koekenpan en bak de romaatjes 4 min. op de snijkant. Bestrooi met peper en eventueel zout en doe in een kommetje. Rasp de kaas. Roer in een kom de eieren los met de melk en kaas. Breng op smaak met peper. Snijd de bieslook fijn en houd apart. Snijd het brood in 8 sneetjes.
Rooster het brood in de broodrooster. Verhit ondertussen de rest van de boter in de koekenpan en schenk het eimengsel erin. Roer rustig met een spatel en laat in 4 min. stollen tot een smeuïge massa. Verdeel de romaatjes en het roerei over de toast en bestrooi met de bieslook.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g romaatjes
50 g ongezouten roomboter
75 g Twijfelaar 50+ kaas
8 middelgrote eieren
8 el volle melk
13 g verse bieslook
½ meerzadenbrood
Dit heb je nodig
broodrooster