Roerei met gerookte zalm op desembrood
Een klassieker die lekker blijft: roerei met gerookte zalm op een verse boterham.
Aan de slag
Breek de eieren boven een kom en klop los met het water. Verhit de boter in een koekenpan op middelhoog vuur, voeg het ei toe en roer rustig tot het ei begint te stollen. Voeg de zalmblokjes toe en roer tot het ei bijna gestold is. Zet het vuur uit.
Verdeel het roerei over de sneetjes brood. Snijd of knip de bieslook fijn en strooi over het roerei. Bestrooi met peper.
Roerei met gerookte zalm op desembrood
Een klassieker die lekker blijft: roerei met gerookte zalm op een verse boterham.
null personen
280 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breek de eieren boven een kom en klop los met het water. Verhit de boter in een koekenpan op middelhoog vuur, voeg het ei toe en roer rustig tot het ei begint te stollen. Voeg de zalmblokjes toe en roer tot het ei bijna gestold is. Zet het vuur uit.
Verdeel het roerei over de sneetjes brood. Snijd of knip de bieslook fijn en strooi over het roerei. Bestrooi met peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 middelgrote eieren
1 el water
20 g ongezouten roomboter
100 g gerookte zalmblokjes
4 sneetjes AH Liefde & Passie San Francisco zuurdesembrood
8 g verse bieslook