Croissant gevuld met roerei, gerookte zalm en veldsla
Wát een perfecte combinatie. Een feestje op zich tijdens de paasbrunch!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de croissants in ca. 5 min. af.
Klop ondertussen de eieren los met de melk en peper naar smaak. Verhit de boter op laag vuur in een koekenpan, voeg het losgeklopte ei toe en roer rustig met een houten spatel tot het ei net gestold is. Dit duurt ca. 3 min. Roer de zalmblokjes er losjes door.
Snijd de croissants open aan 1 kant, maar niet helemaal door. Vul ze met het roerei en de veldsla.
Croissant gevuld met roerei, gerookte zalm en veldsla
Instructievideo - 00:42 min.
Croissant gevuld met roerei, gerookte zalm en veldsla
Wát een perfecte combinatie. Een feestje op zich tijdens de paasbrunch!
null personen
355 kcal
10 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de croissants in ca. 5 min. af.
Klop ondertussen de eieren los met de melk en peper naar smaak. Verhit de boter op laag vuur in een koekenpan, voeg het losgeklopte ei toe en roer rustig met een houten spatel tot het ei net gestold is. Dit duurt ca. 3 min. Roer de zalmblokjes er losjes door.
Snijd de croissants open aan 1 kant, maar niet helemaal door. Vul ze met het roerei en de veldsla.
variatietip:
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 afbak roombotercroissants
4 middelgrote eieren
75 ml halfvolle melk
15 g ongezouten roomboter
100 g gerookte zalmblokjes
30 g veldsla