Krokante wrap met spinazie en tomaat
Een krokante wrap met spinazie en tomaat. Dat is een lunch om de hele dag naar uit te kijken.
Aan de slag
Snijd de bieslook fijn en de tomaten in kwarten. Meng de tomaten met de bieslook, spinazie, ⅓ van de olie en de azijn in een kom. Breng op smaak met peper.
Klop de eieren met het water in een groot diep bord los en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit ⅙ van de olie in een ruime koekenpan. Wentel 1 wrap in het eimengsel, leg in de pan en bak ca. 4 min. op middelhoog vuur tot het ei stolt. Keer halverwege. Neem de wrap uit de pan en leg op een bord. Bak zo de rest van de wraps.
Vul de wraps met de salade en rol ze op. Snijd elke wrap schuin doormidden en serveer direct.
Krokante wrap met spinazie en tomaat
Een krokante wrap met spinazie en tomaat. Dat is een lunch om de hele dag naar uit te kijken.
null personen
405 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de bieslook fijn en de tomaten in kwarten. Meng de tomaten met de bieslook, spinazie, ⅓ van de olie en de azijn in een kom. Breng op smaak met peper.
Klop de eieren met het water in een groot diep bord los en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verhit ⅙ van de olie in een ruime koekenpan. Wentel 1 wrap in het eimengsel, leg in de pan en bak ca. 4 min. op middelhoog vuur tot het ei stolt. Keer halverwege. Neem de wrap uit de pan en leg op een bord. Bak zo de rest van de wraps.
Vul de wraps met de salade en rol ze op. Snijd elke wrap schuin doormidden en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
15 g verse bieslook
250 g cherrytomaten
60 g verse spinazie
3 el milde olijfolie
1 el witte natuurazijn
6 witte scharreleieren
2 el water
4 volkoren tortillawraps