Volkorenwrap met ei-wortelsalade
Een gezonde wrap vol favorieten? Deze volkoren wrap met ei-wortelsalade is een lunch om naar uit te kijken.
Aan de slag
Breng een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en prak fijn met een vork.
Schil ondertussen de winterpeen en rasp grof. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Meng de peen met de bleekselderij, het ei, paprikapoeder, zuivelspread, peper en eventueel zout.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de blaadjes kropsla en ei-wortelsalade over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
Volkorenwrap met ei-wortelsalade
Een gezonde wrap vol favorieten? Deze volkoren wrap met ei-wortelsalade is een lunch om naar uit te kijken.
null personen
480 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en prak fijn met een vork.
Schil ondertussen de winterpeen en rasp grof. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Meng de peen met de bleekselderij, het ei, paprikapoeder, zuivelspread, peper en eventueel zout.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de blaadjes kropsla en ei-wortelsalade over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 witte scharreleieren
300 g winterpeen
2 stengels bleekselderij
½ tl milde paprikapoeder
200 g zuivelspread naturel
4 volkoren tortillawraps
8 blaadjes kropsla