Broodje met gebakken spinazie en ei
Vanaf nu begint je dag met een heleboel vitamines. Maar het wordt vooral ook lekker met dit broodje met gebakken spinazie en ei.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de broodjes in 8-10 min af in de oven.
Breng ondertussen een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook ze 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd elk ei in 4 parten.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de helft van de bieslook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Roer de zuivelspread erdoor en breng op smaak peper en eventueel zout.
Snijd de broodjes helemaal door en beleg elke helft met spinazie en parten ei. Bestrooi met de rest van de bieslook en breng op smaak met peper.
Broodje met gebakken spinazie en ei
Vanaf nu begint je dag met een heleboel vitamines. Maar het wordt vooral ook lekker met dit broodje met gebakken spinazie en ei.
null personen
355 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de broodjes in 8-10 min af in de oven.
Breng ondertussen een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook ze 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd elk ei in 4 parten.
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de helft van de bieslook 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken. Roer de zuivelspread erdoor en breng op smaak peper en eventueel zout.
Snijd de broodjes helemaal door en beleg elke helft met spinazie en parten ei. Bestrooi met de rest van de bieslook en breng op smaak met peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 afbak schnittbroodjes volkoren
4 witte scharreleieren
20 g verse bieslook
2 el milde olijfolie
400 g verse spinazie
50 g zuivelspread naturel