Geroosterd brood met spinazie en spiegelei
Binnen een handomdraai een gezonde lunch? Zo gelukt dankzij dit recept met geroosterd roggebrood, spinazie en ei.
Aan de slag
Rooster de sneetjes roggebrood in de broodrooster. Verhit ondertussen een koekenpan met de helft van de olie en ontdooi en verwarm de spinazie ca. 6 min op middelhoog vuur. Zet het vuur laag en roer de zuivelspread erdoor. Breng op smaak met peper.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak 4 spiegeleieren (per 4 personen). Breng op smaak met peper. Verdeel de spinazie over het geroosterde brood en verdeel de gebakken eieren erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Geroosterd brood met spinazie en spiegelei
Binnen een handomdraai een gezonde lunch? Zo gelukt dankzij dit recept met geroosterd roggebrood, spinazie en ei.
null personen
470 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de sneetjes roggebrood in de broodrooster. Verhit ondertussen een koekenpan met de helft van de olie en ontdooi en verwarm de spinazie ca. 6 min op middelhoog vuur. Zet het vuur laag en roer de zuivelspread erdoor. Breng op smaak met peper.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak 4 spiegeleieren (per 4 personen). Breng op smaak met peper. Verdeel de spinazie over het geroosterde brood en verdeel de gebakken eieren erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 sneetjes Fries roggebrood
4 el milde olijfolie
250 g diepvries spinazie
50 g zuivelspread naturel
4 witte scharreleieren
Dit heb je nodig
broodrooster