Geroosterd brood met spinazie en spiegelei
bewaar
bewaar

Geroosterd brood met spinazie en spiegelei

Binnen een handomdraai een gezonde lunch? Zo gelukt dankzij dit recept met geroosterd roggebrood, spinazie en ei.

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Rooster de sneetjes roggebrood in de broodrooster. Verhit ondertussen een koekenpan met de helft van de olie en ontdooi en verwarm de spinazie ca. 6 min op middelhoog vuur. Zet het vuur laag en roer de zuivelspread erdoor. Breng op smaak met peper.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak 4 spiegeleieren (per 4 personen). Breng op smaak met peper. Verdeel de spinazie over het geroosterde brood en verdeel de gebakken eieren erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterd brood met spinazie en spiegelei

Binnen een handomdraai een gezonde lunch? Zo gelukt dankzij dit recept met geroosterd roggebrood, spinazie en ei.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig