Broodje gezond met kaas, komkommer en ei
Het broodje gezond heeft een update gehad.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de broodjes in 8-10 min. af in de oven.
Breng ondertussen een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook ze 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakken.
Snijd ondertussen de plakken kaas in de breedte in 3 repen en de komkommer en tomaten in dunne plakken.
Snijd de broodjes open en beleg met de kaas, komkommer, tomaat en ei. Bestrooi met de paprikapoeder en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Broodje gezond met kaas, komkommer en ei
Het broodje gezond heeft een update gehad.
null personen
360 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de broodjes in 8-10 min. af in de oven.
Breng ondertussen een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook ze 7 min. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in plakken.
Snijd ondertussen de plakken kaas in de breedte in 3 repen en de komkommer en tomaten in dunne plakken.
Snijd de broodjes open en beleg met de kaas, komkommer, tomaat en ei. Bestrooi met de paprikapoeder en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 afbak schnittbroodjes volkoren
4 witte scharreleieren
4 plakken belegen 30+ kaas
¼ komkommer
2 tomaten
1 el milde paprikapoeder