Wraps met aardappel-kerriestoof
Aardappelstoof van de avond ervoor over? Verwarm het restje met tuinerwten en rol het vervolgens in een wrap. No waste!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie op boter en verwarm het restje aardappelstoof met de tuinerwten ca. 10 min. op laag vuur.
Klop ondertussen de eieren met het water los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ¼ van de olie in een ruime koekenpan. Wentel 1 wrap door het eimengsel, leg in de pan en bak ca. 3 min. op middelhoog vuur tot het ei stolt. Keer halverwege. Neem de wrap uit de pan, leg op een bord en houdt afgedekt warm. Bak op dezelfde manier de rest van de wraps.
Verdeel de warme stoof over de wraps en rol op. Snijd doormidden en serveer.
Wraps met aardappel-kerriestoof
Aardappelstoof van de avond ervoor over? Verwarm het restje met tuinerwten en rol het vervolgens in een wrap. No waste!
null personen
480 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie op boter en verwarm het restje aardappelstoof met de tuinerwten ca. 10 min. op laag vuur.
Klop ondertussen de eieren met het water los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ¼ van de olie in een ruime koekenpan. Wentel 1 wrap door het eimengsel, leg in de pan en bak ca. 3 min. op middelhoog vuur tot het ei stolt. Keer halverwege. Neem de wrap uit de pan, leg op een bord en houdt afgedekt warm. Bak op dezelfde manier de rest van de wraps.
Verdeel de warme stoof over de wraps en rol op. Snijd doormidden en serveer.
bereidingstip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 porties aardappelstoof
250 g diepvries fijne tuinerwten
4 witte scharreleieren
1 el koud water
2 el milde olijfolie
4 volkoren tortillawraps