Wraps met aardappel-kerriestoof
bewaar
bewaar

Wraps met aardappel-kerriestoof

Aardappelstoof van de avond ervoor over? Verwarm het restje met tuinerwten en rol het vervolgens in een wrap. No waste!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie op boter en verwarm het restje aardappelstoof met de tuinerwten ca. 10 min. op laag vuur.

Klop ondertussen de eieren met het water los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ¼ van de olie in een ruime koekenpan. Wentel 1 wrap door het eimengsel, leg in de pan en bak ca. 3 min. op middelhoog vuur tot het ei stolt. Keer halverwege. Neem de wrap uit de pan, leg op een bord en houdt afgedekt warm. Bak op dezelfde manier de rest van de wraps.

Verdeel de warme stoof over de wraps en rol op. Snijd doormidden en serveer.

bereidingstipZo maak je kerriestoof.
bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wraps met aardappel-kerriestoof

Aardappelstoof van de avond ervoor over? Verwarm het restje met tuinerwten en rol het vervolgens in een wrap. No waste!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig