Wraps met garnalen, ananas en crème fraîche
Eet deze wraps met garnalen, ananas en crème fraîche bij voorkeur op de camping of in het park.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Halveer de stukjes ananas. Meng 3 el van het ananassap (per 4 personen) en het limoen- sap door de rodekool en breng op smaak met peper en eventueel zout. Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit.
Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit. Snijd beide helften in dunne reepjes (julienne).
Meng ondertussen een deel van de limoenrasp door de crème fraîche en breng op smaak met versgemalen peper. Snijd de koriander fijn.
Verwarm de tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat 2 min. in de oven. Meng ondertussen 1 tl van de limoenrasp (per 4 personen) door de crème fraîche en breng op smaak met versgemalen peper. Snijd de koriander fijn.
Beleg de tortilla’s met de rodekool, garnalen, komkommer, ananas en koriander. Schep de limoen-crème fraîche erop. Rol de tortilla’s op, snijd door en serveer direct.
Wraps met garnalen, ananas en crème fraîche
Eet deze wraps met garnalen, ananas en crème fraîche bij voorkeur op de camping of in het park.
hoofdgerecht
null personen
400 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Halveer de stukjes ananas. Meng 3 el van het ananassap (per 4 personen) en het limoen- sap door de rodekool en breng op smaak met peper en eventueel zout. Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit.
Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit. Snijd beide helften in dunne reepjes (julienne).
Meng ondertussen een deel van de limoenrasp door de crème fraîche en breng op smaak met versgemalen peper. Snijd de koriander fijn.
Verwarm de tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat 2 min. in de oven. Meng ondertussen 1 tl van de limoenrasp (per 4 personen) door de crème fraîche en breng op smaak met versgemalen peper. Snijd de koriander fijn.
Beleg de tortilla’s met de rodekool, garnalen, komkommer, ananas en koriander. Schep de limoen-crème fraîche erop. Rol de tortilla’s op, snijd door en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g bio ananas in glazen pot
1 limoen
300 g gesneden rodekool
1 komkommer
6 tortillawraps
125 g crème fraîche
15 g verse koriander
200 g garnalen
Dit heb je nodig
bakpapier