Wraps met komkommer en zalm
Heerlijk fris, deze wraps. En ze staan binnen 15 minuten op tafel!
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Meng ondertussen de crème fraîche met de mierikswortel, peterselie en het water tot een saus.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in boogjes van een ½ cm breed.
Bereid ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de zalm uitlekken.Schep de aardappelpartjes om met de komkommer en verdeel over de wraps. Verdeel de zalm in stukken erover en schep er wat saus op. Rol de wraps op.
Aardappelen bakken
Instructievideo - 02:06 min.
Wraps met komkommer en zalm
Heerlijk fris, deze wraps. En ze staan binnen 15 minuten op tafel!
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Meng ondertussen de crème fraîche met de mierikswortel, peterselie en het water tot een saus.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in boogjes van een ½ cm breed.
Bereid ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de zalm uitlekken.Schep de aardappelpartjes om met de komkommer en verdeel over de wraps. Verdeel de zalm in stukken erover en schep er wat saus op. Rol de wraps op.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
200 g koelverse aardappelpartjes met schil
125 g crème fraîche
2 tl mierikswortel in pot
½ el gedroogde peterselie
2 el kraanwater
1 komkommer
8 tortillawraps
426 g wilde zalm in blik