Pitabroodjes met coleslaw en kruidige kip
Een snelle maaltijd voor doordeweeks maar dan wel vol smaak. Deze pitabroodjes met coleslaw en kruidige kip zet je zo op tafel.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 C. Bak de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en fruit de knoflook en ui 2 min. Voeg de kipdijflakes en broccolirijst toe en bak nog 3 min., schep af en toe om.
Snijd de pitabroodjes open en vul ze met de gebakken broccolirijst met kip en schep daarop de coleslaw.
Pitabroodjes met coleslaw en kruidige kip
Een snelle maaltijd voor doordeweeks maar dan wel vol smaak. Deze pitabroodjes met coleslaw en kruidige kip zet je zo op tafel.
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 C. Bak de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en fruit de knoflook en ui 2 min. Voeg de kipdijflakes en broccolirijst toe en bak nog 3 min., schep af en toe om.
Snijd de pitabroodjes open en vul ze met de gebakken broccolirijst met kip en schep daarop de coleslaw.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 volkorenpita's
1 middelgrote ui
1 teen knoflook
2 el milde olijfolie
225 g Scharrel gebraden kipflakes kebab
400 g broccolirijst
250 g coleslaw rauwkost