Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas
Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas kun je elke avond wel eten. Wij kunnen je vertellen: dat mag ook!
Aan de slag
Snijd de champignons elk in 6 parten en de rode uien in parten van ca. 1 cm. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen van ca. 1 cm.
Verhit de olie in een grote hapjespan en roerbak de champignons met de funghi trifolati 5 min. op hoog vuur. Voeg de ui en paprika toe en bak nog 5 min. op middelhoog vuur. Zet het vuur uit.
Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verkruimel de geitenkaas boven de groenten en schep om. Verdeel over de pitabroodjes en serveer direct.
Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas
Pitabroodjes met gebakken groenten en geitenkaas kun je elke avond wel eten. Wij kunnen je vertellen: dat mag ook!
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de champignons elk in 6 parten en de rode uien in parten van ca. 1 cm. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen van ca. 1 cm.
Verhit de olie in een grote hapjespan en roerbak de champignons met de funghi trifolati 5 min. op hoog vuur. Voeg de ui en paprika toe en bak nog 5 min. op middelhoog vuur. Zet het vuur uit.
Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verkruimel de geitenkaas boven de groenten en schep om. Verdeel over de pitabroodjes en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g champignons
2 rode uien
1 zak paprikamix
3 el milde olijfolie
1 el Euroma by Jonnie Boer Funghi Trifolati specerijenmelange
4 volkorenpita's
150 g chavroux frais nature 45+ kaas