Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten
bewaar
bewaar

Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten

Een spannende stamppot waarbij ieder hapje weer een nieuwe smaak geeft.

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil alle aardappelen en snijd ze in gelijke stukken van ca. 4 cm. Kook in ca. 20 min gaar. Snijd ondertussen de geitenkaas in stukjes. Hak de walnoten grof.

Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de vadouvan op laag vuur 2 min. Zet het vuur middelhoog en roerbak de prei 5 min. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg de prei toe en schep om.

Haal de pan van het vuur en roer de helft van de geitenkaas door de stamppot. Bestrooi met de walnoten en de rest van de geitenkaas.

Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten

Instructievideo - 00:25 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten

Een spannende stamppot waarbij ieder hapje weer een nieuwe smaak geeft.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig