Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten
Een spannende stamppot waarbij ieder hapje weer een nieuwe smaak geeft.
Aan de slag
Schil alle aardappelen en snijd ze in gelijke stukken van ca. 4 cm. Kook in ca. 20 min gaar. Snijd ondertussen de geitenkaas in stukjes. Hak de walnoten grof.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de vadouvan op laag vuur 2 min. Zet het vuur middelhoog en roerbak de prei 5 min. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg de prei toe en schep om.
Haal de pan van het vuur en roer de helft van de geitenkaas door de stamppot. Bestrooi met de walnoten en de rest van de geitenkaas.
Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten
Instructievideo - 00:25 min.
Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten
Een spannende stamppot waarbij ieder hapje weer een nieuwe smaak geeft.
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil alle aardappelen en snijd ze in gelijke stukken van ca. 4 cm. Kook in ca. 20 min gaar. Snijd ondertussen de geitenkaas in stukjes. Hak de walnoten grof.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de vadouvan op laag vuur 2 min. Zet het vuur middelhoog en roerbak de prei 5 min. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg de prei toe en schep om.
Haal de pan van het vuur en roer de helft van de geitenkaas door de stamppot. Bestrooi met de walnoten en de rest van de geitenkaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
750 g zoete aardappelen
250 g kruimige aardappelen
125 g chavroux frais nature 45+ kaas
50 g ongezouten walnoten
1 el traditionele olijfolie
2 tl Euroma Original spices by Jonnie Boer Vadouvan
800 g koelverse gesneden prei
Dit heb je nodig
pureestamper