Gegrilde kip met zoete-aardappelspaghetti en tomatensaus
We combineren volkoren spaghetti met zoete-aardappelspaghetti voor het ultieme pastagerecht.
Aan de slag
Bereid het verspakket tomatensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg alleen minder water toe en laat de bouillontabletten weg. Pureer tot saus.
Meng de funghi trifolati met de olie. Bestrijk de kip met de kruidenolie. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de kip in 8 min. gaar. Keer regelmatig.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste minuut de zoeteaardappelspaghetti toe. Giet af en verdeel over de kommen of borden. Schep de tomatensaus erop en verdeel de gegrilde kip erover.
Gegrilde kip met zoete-aardappelspaghetti en tomatensaus
We combineren volkoren spaghetti met zoete-aardappelspaghetti voor het ultieme pastagerecht.
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid het verspakket tomatensoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg alleen minder water toe en laat de bouillontabletten weg. Pureer tot saus.
Meng de funghi trifolati met de olie. Bestrijk de kip met de kruidenolie. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de kip in 8 min. gaar. Keer regelmatig.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste minuut de zoeteaardappelspaghetti toe. Giet af en verdeel over de kommen of borden. Schep de tomatensaus erop en verdeel de gegrilde kip erover.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 verspakket tomatensoep
250 ml kraanwater
1 el Euroma by Jonnie Boer Funghi Trifolati specerijenmelange
1 el traditionele olijfolie
300 g scharrelkiphaasjes
250 g volkoren spaghetti
400 g zoete-aardappelspaghetti
Dit heb je nodig
staafmixer
grillpan