Lauwwarme zoete-aardappelsalade met Funghi Trifolati
Een herfstige salade vol kleur.
Aan de slag
Schil de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. Kook in water met eventueel zout in 6 min. beetgaar. Giet af in een vergiet, laat goed uitdampen en iets afkoelen. Bak ondertussen de worstjes in ⅓ van de olie in 12 min. goudbruin en gaar.
Snijd ondertussen de ui in dunne partjes en bak met de paddenstoelen en de Funghi Trifolati 4 min. in de rest van de olie in een grote koekenpan. Breng eventueel op smaak met zout. De verse kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet.
Leg de veldsla op een grote platte schaal en verdeel de aardappelen en vervolgens het paddenstoelenmengsel hierover. Besprenkel met de balsamicosiroop en serveer met de worstjes.
Lauwwarme zoete-aardappelsalade met Funghi Trifolati
Een herfstige salade vol kleur.
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Schil de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. Kook in water met eventueel zout in 6 min. beetgaar. Giet af in een vergiet, laat goed uitdampen en iets afkoelen. Bak ondertussen de worstjes in ⅓ van de olie in 12 min. goudbruin en gaar.
Snijd ondertussen de ui in dunne partjes en bak met de paddenstoelen en de Funghi Trifolati 4 min. in de rest van de olie in een grote koekenpan. Breng eventueel op smaak met zout. De verse kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet.
Leg de veldsla op een grote platte schaal en verdeel de aardappelen en vervolgens het paddenstoelenmengsel hierover. Besprenkel met de balsamicosiroop en serveer met de worstjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg zoete aardappel
270 g Catalaanse varkensbraadworstjes
3 el milde olijfolie
2 rode uien
400 g paddenstoelen voor risotto
1½ el Euroma by Jonnie Boer Funghi Trifolati specerijenmelange
150 g veldsla
1 el cremaceto balsamico