Lauwwarme zoete-aardappelsalade met Funghi Trifolati
bewaar
bewaar

Lauwwarme zoete-aardappelsalade met Funghi Trifolati

Een herfstige salade vol kleur.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. Kook in water met eventueel zout in 6 min. beetgaar. Giet af in een vergiet, laat goed uitdampen en iets afkoelen. Bak ondertussen de worstjes in ⅓ van de olie in 12 min. goudbruin en gaar.

Snijd ondertussen de ui in dunne partjes en bak met de paddenstoelen en de Funghi Trifolati 4 min. in de rest van de olie in een grote koekenpan. Breng eventueel op smaak met zout. De verse kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet.

Leg de veldsla op een grote platte schaal en verdeel de aardappelen en vervolgens het paddenstoelenmengsel hierover. Besprenkel met de balsamicosiroop en serveer met de worstjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lauwwarme zoete-aardappelsalade met Funghi Trifolati

Een herfstige salade vol kleur.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig