Bietenwrap met spinazie, pikante hummus en avocado
Deze bietenwrap is zo makkelijk dat je 'm het liefste elke week maakt!
Aan de slag
Halveer 2 eetrijpe avocado’s in de lengte. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakken.
Verhit ½ van de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en laat de spinazie in 4 delen slinken. Voeg bij elk nieuw deel steeds een ½ el olijfolie toe aan de pan. Laat uitlekken in een vergiet. Bak de gebraden kipdijflakes kebab al omscheppend 3 min.
Verwarm ondertussen de bietentortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking, besmeer met de hummus en beleg met de spinazie. Verdeel de warme kip en avocado over de belegde wraps en breng op smaak met peper en eventueel zout. Vouw de tortilla's dubbel en snijd ze doormidden.
Bietenwrap met spinazie, pikante hummus en avocado
Deze bietenwrap is zo makkelijk dat je 'm het liefste elke week maakt!
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Halveer 2 eetrijpe avocado’s in de lengte. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakken.
Verhit ½ van de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en laat de spinazie in 4 delen slinken. Voeg bij elk nieuw deel steeds een ½ el olijfolie toe aan de pan. Laat uitlekken in een vergiet. Bak de gebraden kipdijflakes kebab al omscheppend 3 min.
Verwarm ondertussen de bietentortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking, besmeer met de hummus en beleg met de spinazie. Verdeel de warme kip en avocado over de belegde wraps en breng op smaak met peper en eventueel zout. Vouw de tortilla's dubbel en snijd ze doormidden.
vegatip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetrijpe avocado's
4 el olijfolie mild
400 g verse spinazie
400 g gebraden kipflakes kebab
6 bieten tortillawraps
200 g hummus pikant