Bietenwrap met spinazie, pikante hummus en avocado
bewaar
bewaar

Bietenwrap met spinazie, pikante hummus en avocado

Deze bietenwrap is zo makkelijk dat je 'm het liefste elke week maakt!

10 min. bereiden

licht pittig

6 ingrediënten

Aan de slag

Halveer 2 eetrijpe avocado’s in de lengte. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakken.

Verhit ½ van de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en laat de spinazie in 4 delen slinken. Voeg bij elk nieuw deel steeds een ½ el olijfolie toe aan de pan. Laat uitlekken in een vergiet. Bak de gebraden kipdijflakes kebab al omscheppend 3 min.

Verwarm ondertussen de bietentortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking, besmeer met de hummus en beleg met de spinazie. Verdeel de warme kip en avocado over de belegde wraps en breng op smaak met peper en eventueel zout. Vouw de tortilla's dubbel en snijd ze doormidden.

vegatipVervang de gebraden kipdijflakes door 450 g halloumi (grillkaas), die je kort grilt onder de grill of in de grillpan; daarmee is het gerecht niet meer lactosevrij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietenwrap met spinazie, pikante hummus en avocado

Deze bietenwrap is zo makkelijk dat je 'm het liefste elke week maakt!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig