Garnalen-tomatenstoof met cannellibonen
bewaar
bewaar

Garnalen-tomatenstoof met cannellibonen

Deze stoof zet je binnen een halfuur op tafel, is heel simpel te maken en ziet er ook nog eens prachtig uit.

30 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de uien en snijd de tenen knoflook fijn. Snijd de peterselie fijn en de tomaten elk in 8 parten. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. op laag vuur.

Voeg de polpa, tomaten, chilivlokken, het venkelzaad en ⅔ van de peterselie toe en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat 10 min. op laag vuur stoven.

Spoel ondertussen de cannellinibonen af onder koud stromend water en voeg met de garnalen toe. Roer door en kook nog ca. 4 min. tot de garnalen gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout en garneer met de rest van de peterselie.

combinatietipLekker met citroen.
vegatipGebruik in plaats van garnalen zachte geitenkaas en verdeel deze over de stoof; het recept is dan niet langer lactosevrij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalen-tomatenstoof met cannellibonen

Deze stoof zet je binnen een halfuur op tafel, is heel simpel te maken en ziet er ook nog eens prachtig uit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig