Vegetarische tomatenstoof van Mutti (advertentie)
Koken met Mutti: maak in een handomdraai een verwarmende tomatenstoof bomvol groenten en peulvruchten.
Aan de slag
Snijd de aubergine in plakken, de ui in halve ringen en de knoflook in plakjes.
Verhit de olijfolie in een braadpan. Fruit de ui glazig, voeg vervolgens de knoflook toe en bak twee minuten mee. Voeg Mutti dubbelconcentraat, roer goed door en voeg de chilivlokken en venkelzaad toe. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Voeg Mutti Polpa toe en een handje peterselie. Breng aan de kook, dek af en laat 10 minuten stoven.
Grill ondertussen de plakken aubergine totdat de grill-strepen zichtbaar zijn op het vruchtvlees. Spoel de cannellinibonen en linzen af onder koud water. Voeg de aubergine, cannelini bonen, olijven en Mutti Kerstomaten toe aan de pan. Verwarm voor 3-5 minuten en breng op smaak met peper en zout. Serveer met verse peterselie.
Vegetarische tomatenstoof van Mutti (advertentie)
Koken met Mutti: maak in een handomdraai een verwarmende tomatenstoof bomvol groenten en peulvruchten.
null personen
464 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aubergine in plakken, de ui in halve ringen en de knoflook in plakjes.
Verhit de olijfolie in een braadpan. Fruit de ui glazig, voeg vervolgens de knoflook toe en bak twee minuten mee. Voeg Mutti dubbelconcentraat, roer goed door en voeg de chilivlokken en venkelzaad toe. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Voeg Mutti Polpa toe en een handje peterselie. Breng aan de kook, dek af en laat 10 minuten stoven.
Grill ondertussen de plakken aubergine totdat de grill-strepen zichtbaar zijn op het vruchtvlees. Spoel de cannellinibonen en linzen af onder koud water. Voeg de aubergine, cannelini bonen, olijven en Mutti Kerstomaten toe aan de pan. Verwarm voor 3-5 minuten en breng op smaak met peper en zout. Serveer met verse peterselie.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 aubergine
2 middelgrote uien
2 tenen knoflook
2 el milde olijfolie
1 el Mutti dubbel tomatenconcentraat
½ tl chilivlokken
1 tl venkelzaad
850 ml Mutti polpa in blik
15 g verse peterselie
800 g cannellinibonen in blik
200 g linzen in blik
50 g biologische kalamata-olijven zonder pit
425 ml Mutti Tomates cerises in blik