Dadeltaart
bewaar
bewaar

Dadeltaart

Sticky dadels zijn de basis van deze heerlijke no bake taart.

20 min. bereiden / 1 uur 30 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de dadels in reepjes en hak de walnoten grof. Breek de haverkoekjes in kleine stukjes.

Bekleed de bodem en randen van de springvorm met bakpapier. Smelt de boter in een pan en voeg de basterdsuiker toe. Laat de suiker al roerend in ca. 5 min. oplossen. Klop ondertussen het ei los en voeg toe aan het botermengsel. Roer door tot en gladde saus.

Voeg de dadels toe en verwarm 1 min. Voeg de koekjes, walnoten en ¾ van de kokosrasp toe en roer door. Verdeel het dadelmengsel gelijkmatig over de bodem in de springvorm en laat afgedekt met vershoudfolie ca. 1½ uur afkoelen in de koelkast. Bestrooi de taart met de rest van de geraspte kokos en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Dadeltaart

Sticky dadels zijn de basis van deze heerlijke no bake taart.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig