Mini-fruitcakejes
bewaar
bewaar

Mini-fruitcakejes

15 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 170 °C.

Snijd de helft van de banaan in stukjes. Halveer de dadels en verwijder de pitten. Mix de banaan en dadels met de boter in het bakje van de staafmixer tot een gladde puree. Schep het botermengsel in een kom. Voeg de eieren toe en mix het geheel tot een gladde massa. Schep de zelfrijzend bakmeel door het beslag. Giet het beslag in de bakvorm en laat de vorm in het midden van de oven in 30 min. gaar worden. Laat de cake afkoelen en snijd hem in 12 vierkantjes.

Schil en snijd de mango in stukjes en pureer de met de staafmixer. Snijd de rest van de banaan en kiwi in plakjes. Bestrijk de cakejes voor het serveren met wat mangopuree en versier ze met plakjes banaan en kiwi.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mini-fruitcakejes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig