Overnight oats met chocolademelk 0%, Griekse yoghurt en pindakaas
Terwijl jij lekker ligt te dromen worden deze overnight oats met chocolademelk en pindakaas met de minuut lekkerder.
Aan de slag
Laat de frambozen ontdooien. Meng de chocoladedrink met de havermout en ⅔ van de yoghurt. Verdeel ⅘ van de frambozen over 4 potjes of glazen. Schep daar voorzichtig de chocolade-havermout op. Dek de potjes af met vershoudfolie of een deksel en laat een nacht in de koelkast staan.
Hak de pinda’s grof. Top de overnight oats af met de rest van de yoghurt, dan de pindakaas en de rest van de frambozen. Bestrooi met de pinda’s.
Overnight oats met chocolademelk 0%, Griekse yoghurt en pindakaas
Terwijl jij lekker ligt te dromen worden deze overnight oats met chocolademelk en pindakaas met de minuut lekkerder.
null personen
300 kcal
10 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Laat de frambozen ontdooien. Meng de chocoladedrink met de havermout en ⅔ van de yoghurt. Verdeel ⅘ van de frambozen over 4 potjes of glazen. Schep daar voorzichtig de chocolade-havermout op. Dek de potjes af met vershoudfolie of een deksel en laat een nacht in de koelkast staan.
Hak de pinda’s grof. Top de overnight oats af met de rest van de yoghurt, dan de pindakaas en de rest van de frambozen. Bestrooi met de pinda’s.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g diepvries frambozen
450 ml choc drink zonder toegevoegde suikers
150 g volkoren havermout fijne vlokken
150 g yoghurt Griekse stijl 0%
20 g ongezouten pinda's
4 tl AH 100% pindakaas naturel
Dit heb je nodig
glaasjes of potjes (6 cm)