Overnight oats met zomerfruit, walnoten en rozijnen
Maak deze overnight oats in een bakje met deksel voor een gezond ontbijtje on the go!
Aan de slag
Meng de yoghurt met de havermout, het zomerfruit en ⅓ van de walnoot-rozijnmix. Verdeel over de kleine kommen, dek af met vershoudfolie of een deksel en laat 1 nacht in de koelkast staan.
Garneer voor serveren met de rest van de walnoot-rozijnmix.
Overnight oats met zomerfruit, walnoten en rozijnen
Maak deze overnight oats in een bakje met deksel voor een gezond ontbijtje on the go!
null personen
395 kcal
5 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Meng de yoghurt met de havermout, het zomerfruit en ⅓ van de walnoot-rozijnmix. Verdeel over de kleine kommen, dek af met vershoudfolie of een deksel en laat 1 nacht in de koelkast staan.
Garneer voor serveren met de rest van de walnoot-rozijnmix.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 l halfvolle yoghurt
150 g volkoren havermout fijne vlokken
250 g diepvries zomerfruit
100 g AH verrijker rozijn walnoot en hazelnoot
Dit heb je nodig
glazen (250 ml)
vershoudfolie