Overnight oats met banaan en appel
Overnight oats maken: 's avonds klaarzetten en de volgende dag staat je ontbijt klaar. Dat scheelt toch minstens een kwartiertje in de ochtend!
Aan de slag
Schil de appels en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Snijd de banaan in halve plakjes. Roer de havermout en de helft van de pindakaas door de melk tot alles goed gemengd is.
Roer de helft van de appel en banaan erdoor. Verdeel over de glaasjes of potjes en verdeel de rest van de appel en pindakaas erover. Dek af en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
Overnight oats met banaan en appel
Overnight oats maken: 's avonds klaarzetten en de volgende dag staat je ontbijt klaar. Dat scheelt toch minstens een kwartiertje in de ochtend!
null personen
345 kcal
5 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Schil de appels en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Snijd de banaan in halve plakjes. Roer de havermout en de helft van de pindakaas door de melk tot alles goed gemengd is.
Roer de helft van de appel en banaan erdoor. Verdeel over de glaasjes of potjes en verdeel de rest van de appel en pindakaas erover. Dek af en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
bewaartip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 Elstar appels
1 banaan
120 g volkoren havermout
4 el AH 100% pindakaas naturel
500 ml halfvolle melk
Dit heb je nodig
glaasjes of potjes (6 cm)