Havermoutontbijt met appel en blauwe bessen
bewaar
bewaar

Havermoutontbijt met appel en blauwe bessen

Havermoutontbijt met appel en blauwe bessen heb je al in 5 min. gemaakt en de koelkast doet de rest. 's Ochtends kun je dus meteen eten. Handig voor diegenen die te lang in bed blijven liggen!

5 min. bereiden / 10 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Boen de appels schoon, snijd in blokjes van 1 cm en meng met de havermout, yoghurt en de blauwe bessen. Laat 10 min staan.

Verdeel de pindakaas over de yoghurt en serveer.

bewaartipMakkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Havermoutontbijt met appel en blauwe bessen

Havermoutontbijt met appel en blauwe bessen heb je al in 5 min. gemaakt en de koelkast doet de rest. 's Ochtends kun je dus meteen eten. Handig voor diegenen die te lang in bed blijven liggen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig