Overnight oats met chocodrink en blauwe bessen
Voor deze overnight oats met chocodrink en blauwe bessen sta je maar wat graag op. Dat is een gezond begin van je dag.
Aan de slag
Meng de chocolade drink met de havermout, ⅔ van de kwark en ¾ van de blauwe bessen. Verdeel over 4 glaasjes of potjes en verdeel de rest van de bessen erover. Dek de potjes af met vershoudfolie of een deksel en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
Hak de pinda’s grof. Verdeel de rest van de kwark en de pindakaas over de overnight oats en bestrooi met de pinda’s.
Overnight oats met chocodrink en blauwe bessen
Voor deze overnight oats met chocodrink en blauwe bessen sta je maar wat graag op. Dat is een gezond begin van je dag.
null personen
350 kcal
5 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Meng de chocolade drink met de havermout, ⅔ van de kwark en ¾ van de blauwe bessen. Verdeel over 4 glaasjes of potjes en verdeel de rest van de bessen erover. Dek de potjes af met vershoudfolie of een deksel en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
Hak de pinda’s grof. Verdeel de rest van de kwark en de pindakaas over de overnight oats en bestrooi met de pinda’s.
bewaartip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 ml Chocolademelk zonder toegevoegde suiker
150 g volkoren havermout
150 g magere kwark
400 g diepvries blauwe bessen
40 g ongezouten pinda's
4 tl AH 100% pindakaas naturel
Dit heb je nodig
glaasjes of potjes (6 cm)
vershoudfolie