Havermout met gebakken appel en pindakaas
Maak van je havermout deze koude dagen echt een feestje.
Aan de slag
Boen de appels schoon en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Verwarm in een steelpan de melk, havermout en de helft van de appel ca. 10 min. met de deksel op de pan op laag vuur.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de rest van de appel 5 min. op middelhoog vuur.
Serveer de warme havermout met de gebakken appelblokjes en verdeel de pindakaas erover.
Havermout met gebakken appel en pindakaas
Maak van je havermout deze koude dagen echt een feestje.
null personen
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Boen de appels schoon en snijd in blokjes van ca. 1 cm. Verwarm in een steelpan de melk, havermout en de helft van de appel ca. 10 min. met de deksel op de pan op laag vuur.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de rest van de appel 5 min. op middelhoog vuur.
Serveer de warme havermout met de gebakken appelblokjes en verdeel de pindakaas erover.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 Elstar appels
500 ml halfvolle melk
120 g volkoren havermout
1 el milde olijfolie
4 el AH 100% pindakaas naturel