Bananen-havermout met pindakaas en zaden-pittenmix
Banaan en pindakaas lovers opgelet: dit havermout recept wordt vast en zeker jouw nieuwe favoriete ontbijt.
Aan de slag
Doe de havermout met de melk en kaneel in een steelpan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat al roerend 10 min. inkoken.
Prak ondertussen de helft van de bananen fijn en roer door de havermout. Snijd de rest van de bananen in plakjes.
Verdeel de havermout over kommen. Verdeel de pindakaas, plakjes banaan en zaden- en pittenmix erover.
Bananen-havermout met pindakaas en zaden-pittenmix
Banaan en pindakaas lovers opgelet: dit havermout recept wordt vast en zeker jouw nieuwe favoriete ontbijt.
null personen
375 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de havermout met de melk en kaneel in een steelpan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat al roerend 10 min. inkoken.
Prak ondertussen de helft van de bananen fijn en roer door de havermout. Snijd de rest van de bananen in plakjes.
Verdeel de havermout over kommen. Verdeel de pindakaas, plakjes banaan en zaden- en pittenmix erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g volkoren havermout
600 ml halfvolle melk
2 tl gemalen kaneel
4 bananen
2 el 100% pindakaas met stukjes pinda's
20 g AH verrijker zaden en pitten mix