Chocolade fudge
Voor deze onweerstaanbaar lekkere fudge met chocolade heb je maar 3 ingrediënten nodig.
Aan de slag
Bekleed de ovenschaal met vershoudfolie. Laat het ook over de randen heen hangen. Breek de chocolade in stukjes.
Verwarm de gecondenseerde melk in een steelpannetje op laag vuur en roer de chocolade en het zout erdoor. Roer tot de chocolade is gesmolten. Giet het mengsel in de schaal. Vouw het overhangende folie overheen en dek af met nog meer vershoudfolie. Zet de fudge in de koelkast en laat in 3 uur opstijven.
Stort de fudge uit de schaal op een snijplank en verwijder al het vershoudfolie. Snijd de fudge in 15 gelijke stukken.
Chocolade fudge
Voor deze onweerstaanbaar lekkere fudge met chocolade heb je maar 3 ingrediënten nodig.
null porties
175 kcal
5 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Bekleed de ovenschaal met vershoudfolie. Laat het ook over de randen heen hangen. Breek de chocolade in stukjes.
Verwarm de gecondenseerde melk in een steelpannetje op laag vuur en roer de chocolade en het zout erdoor. Roer tot de chocolade is gesmolten. Giet het mengsel in de schaal. Vouw het overhangende folie overheen en dek af met nog meer vershoudfolie. Zet de fudge in de koelkast en laat in 3 uur opstijven.
Stort de fudge uit de schaal op een snijplank en verwijder al het vershoudfolie. Snijd de fudge in 15 gelijke stukken.
variatietip:
variatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g pure chocolade
400 g gecondenseerde melk in blik
½ tl zout
Dit heb je nodig
vershoudfolie
ovenschaal (15 x 20 cm, ingevet)