Groene-currysoep met groenten, noedels en taugé
Hurry, hurry, met deze soep van groene curry. Want in 15 min. is-ie al klaar!
Aan de slag
Doe de curry, prei, kokosmelk, sperziebonen, het bouillonblokje en het kokende water in een soeppan en breng op hoog vuur aan de kook. Laat 10 min. op matig vuur met de deksel op de pan garen.
Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de limoen in partjes en de koriander grof. Verdeel de noedels, taugé en ¾ van de koriander over diepe kommen. Verdeel de soep over de kommen, bestrooi met de rest van de koriander en garneer met een partje limoen.
Groene-currysoep met groenten, noedels en taugé
Hurry, hurry, met deze soep van groene curry. Want in 15 min. is-ie al klaar!
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de curry, prei, kokosmelk, sperziebonen, het bouillonblokje en het kokende water in een soeppan en breng op hoog vuur aan de kook. Laat 10 min. op matig vuur met de deksel op de pan garen.
Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de limoen in partjes en de koriander grof. Verdeel de noedels, taugé en ¾ van de koriander over diepe kommen. Verdeel de soep over de kommen, bestrooi met de rest van de koriander en garneer met een partje limoen.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
70 g Thaise groene currypasta
200 g fijngesneden prei
400 ml kokosmelk
300 g diepvries gebroken sperziebonen
1 groentebouillonblokje
800 ml kokend water
225 g Thaise zilvervliesrijst noedels
1 limoen
15 g verse koriander
125 g taugé